Zo werkt Net-Les


Wil jij hogere cijfers op school? Of wil jij je doelgericht voorbereiden op je examen? Bij Net-Les hebben we voor iedereen een persoonlijke oplossing. Onze docenten hebben allemaal een universitaire achtergrond in het vak dat ze geven. Het maakt dus niet uit welk niveau of welk vak, er is bij Net-Les altijd iemand die jou kan helpen!


Regel alles rechtstreeks vanuit je persoonlijke dashboard

Je kunt een les plannen op ieder gewenst moment. Onze docenten geven iedere week hun beschikbaarheid op. Via dit rooster kun je, je les(sen) plannen. Mocht het toch een keer voorkomen dat je bijles wilt op een moment dat je docent niet beschikbaar is dan kun je kiezen voor een andere docent. Zo weet je zeker dat je altijd kunt rekenen op een goede voorbereiding op je toets, tentamen of examen.

Dashboard

Samenwerken via het innovatieve e-learning platform

Het samenwerkplatform is van alle nodige tools voorzien. Je communiceert met je docent via webcam, microfoon en een gemeenschappelijk whiteboard waar jij en je docent gelijktijdig op kunnen werken. Hierin kun je tevens documenten, websites, oefensommen en een scan of foto van je vorige toets laden zodat je die samen met je docent kunt bespreken.

Platform

Jouw persoonlijke volgdossier

Iedere les wordt geëvalueerd. Tips en oefenmaterialen zijn terug te vinden in je persoonlijke dossier. Voorgaande lessen worden (kort) herhaald. Ook houden we bij de begeleiding rekening met jouw persoonlijke leerstijl en voorkeuren.

Dossiers

Kies de docent die het beste bij jou past

Net-les gaat er van uit dat een goede match tussen leerling en docent leidt tot betere resultaten. Daarom bieden wij de gelegenheid om zelf je docent kiezen. De docenten presenteren zich op de website met hun eigen profiel. Mocht je op basis van hun ervaring of beschikbaarheid, liever voor een andere docent kiezen dan is dat geen probleem.

Docenten
Docent profiel
Plan les